twee hondjes 
komt terug met:
 

Tommy

de dag dat

drie werd

In de week van 6 t/m 10 april speelt Twee Hondjes en Buro Mulder de voorstelling voor 34  groepen  7 & 8 van het Goudse basisonderwijs in Cul-tuurhuis Garenspinnerij ter gelegenheid van ’75 jaar vrede’. Op donder-dag  9 april is er een voorstelling voor iedereen vanaf 11 jaar.

“De dag dat Tommy drie werd” is het muzikale verhaal van Hansi en Bedrich Fritta die met hun zoon Tommy proberen te overleven in het concentratiekamp Theresienstadt. Het is 21 januari en morgen wordt Tommy drie jaar. Er is geen cadeautje; er is niets en ze hebben niets. Toch kwam er een cadeau en ook  een probleem: mag je een kind van drie iets geven en meteen weer afnemen, omdat het je eigen veiligheid en die van je familie in gevaar brengt.

De voorstelling duurt 50 minuten

Kaarten zijn te koop bij Cultuurhuis Garenspinnerij of...
Reacties op de voorstelling van 2015
 
  1. OpsommingstekenEen mooie,  indrukwekkende en vooral  kleine voorstelling, waar dat wat niet  gezegd werd harder aankwam dan dat  wat wel gezegd werd.


  1. Opsommingsteken Wat een prachtige voorstelling. Zo raak en rakend. Brok in mijn keel.


  1. Opsommingsteken  Hoe zo’n simpel verhaal je zo tot nadenken kan stemmen. Ik ben benieuwd hoe de doelgroep waar deze voorstelling voor gemaakt is zal reageren. Groep 7 & 8 is een ‘lastige’ groep. Ik hoor het morgen wel van mijn dochter.


  1. OpsommingstekenEn die muzikanten die overal muziek uitkrijgen.

 

klik hier

voor de agenda van de

Garenspinnerij

en bestel